Over Scherpsien

ScherpSien maakt sinds 2012 bedrijfsfilms, internet media content op video, zoals E-learning, instructiefilms, content voor narrowcasting en promovideo’s voor bedrijven, waaronder ook video-’pitch’ presentaties. Ook kunnen er ook documentaires en reportages vervaardigd worden.
En afzonderlijke facilitaire diensten zoals camera, geluid en videomontage.

Projectmatig beheren van interactieve media is eveneens mogelijk wanneer u een website wilt opzetten en/of ten behoeve van marketing doeleinden, een website online wenst te optimaliseren. Zowel technisch als inhoudelijk moet uw website toegankelijk zijn middels een logische ‘navigatie’ en wanneer u wilt dat bezoekers voor een langere duur aanwezig blijven en terugkeren, moet de website een belevenis zijn mede door gebruik te maken van gevarieerde media om informatie doeltreffend weer te geven. Media kunt u ook gebruiken om informatie als producten te verkopen (een bron om ‘passive income’ te genereren).
De techniek en uw boodschap waarbij u gebruik kan maken van diverse media moeten goed op elkaar worden afgestemd.
Wij willen daarom vooraf helder inzichtelijk krijgen wat u wilt vertellen en aan wie. Hier denken wij desgewenst graag in mee.
ScherpSien kan tevens onderhoudsfaciliteiten bieden waardoor uw website bijvoorbeeld een hogere ‘ranking’ krijgt via Google, waardoor u sneller gevonden kan worden. Vooral belangrijk wanneer u nieuwe markten en prospecten wilt vinden voor uw onderneming op Europese of mondiale schaal. Een andere techniek is dat uw website met behoud van de vertrouwde layout via ‘responsive design’ op een smartphone ook te zien is. Uw presentatie past zich aan het formaat van de smarphone of tablet. Mobiel internet wordt de dominante factor tegenover laptop gebruik.
Eigenaar van ScherpSien is Gaston Wallé.