Gaston Wallé

Ik ben Gaston Wallé, eigenaar van ScherpSien Audiovisueel. Voor het maken van ‘corporate video’ producties ben u bij mij bij het juiste adres. Eveneens verzorg ik frequent ‘on demand’ montage voor bedrijfs-films, voor intern gebruik (intranet) zoals voor Aegon.
Als video-editor heb ik ervaring met Avid, Final Cut Pro X en Adobe Première.
Men kan bij mij ook terecht voor ‘on demand’ diensten in opdracht voor camerawerkzaamheden. Tevens kan ik een integrale productie zelfstandig of in beheer met externe expertise tot stand brengen.
Recent heb ik mede een stichting en een website opgericht: DiaB-TV, waar ik samen met een hecht team zorg draag voor ‘content’ ten behoeve van de website en vervaardiging van een schoolprogramma. Beide activiteiten hebben als doel om kinderen bewust te maken dat te veel mensen op steeds jongere leeftijd diabetes type 2 krijgen (vroeger werd dat ‘ouderdoms-suiker’ genoemd) en dat deze ingrijpende en dure ziekte kan worden voorkomen door jong te beginnen met een gezonde leefstijl.
Ik heb ervaring met autonome (non-ficie) filmproducties zoals nieuwsreportages, ‘filmportretten’ en langere documentaires. Zowel als zelfstandige ondernemer en bij de omroep. Zo heb ik een reclamefilm voor het Delftse bedrijf Schols en ‘t Hart vervaardigd dat op de regionale zender Omroep West heeft gedraaid (zie ook website www.scherpsien.nl). Een voorbeeld van integrale productie zoals onder andere realisatie regie en co-productie.
Bedrijfspromo’s waaronder ‘Video-pitches’ voor MKB (zzp) wil ik noemen voor iedereen die de noodzaak begrijpt om zijn of haar verhaal op onderscheidende wijze te vertolken op video.