Promo Video

DiaB-TV wilde een promovideo gericht aan bedrijven om een lespakket van 12 pakketten te sponsoren voor basisscholen ten behoeve van groep 7 en 8 en 1e jaar VMBO.

‘Wounded Gold’- ‘Gewond Goud’ is een 51 minuten durende documentairefilm van Mustafa Hadziibrahimovic.
Met: bondscoach Mirza Hrustemovic en de spelers Adnan Manko, Ermin Jusufovic en
‘s werelds beste libero Adnan Kesmer. Voor het gehele nationale zitvolleybalteam van Bosnië Herzegovia geldt:
’Men who lost so many during the gory civil war, have won everything in sport after the war.’
Alle spelers van dit uiterst succesvolle team zijn in de burgeroorlog in het voormalig Joegoslavië gewond geraakt en daardoor fysiek minder valide. Echter in sport blinken ze uit als ‘s werelds beste en winnen alles wat in topsport te winnen valt.
Het nationale zitvolleybalteam van Bosnië Herzegovina heeft negen Europees kampioenschapstitels op één rij gewonnen, waaronder het wereldkampioenschap in Caïro 2002 en Polen 2014, gouden medailles op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro 2016, Londen 2012 en Athene 2004.
De documentaire waar ik met veel plezier aan heb meegewerkt als video-editor in de montage, is op verschillende filmfestivals te zien geweest zoals AD Sport Filmfestival, Sport Filmfestival in Milaan, Eastern Neighbour Filmfestival Den Haag, het Filmfestival van Sarajevo en wordt uitgezonden op de nationale televisie van Bosnië Herzegovina tijdens het WK 2018 in Nederland.

Bij de VPRO zoeken ze een presentator m/v voor een kinderprogrammarubriek “Koken voor dieren” (werktitel). Paula Udondek heeft ScherpSien Audiovisueel opdracht gegeven een soort ‘pilot’ te maken en dat te sturen samen met een kennismakingspresentatie en speedresumé.
De reactie op de video van de VPRO: “Wat ontzettend tof om zo’n uitgewerkte casting te ontvangen van je, te gek. We willen voor eind juli de knoop doorhakken met wie we verder gaan werken; je ontvangt dus sowieso een persoonlijk bericht van ons.”

DiaB-TV is een website dat aandacht besteed aan preventie van diabetes type 2. Omdat de gevolgen overeenkomsten met type 1 zal daar eveneens aandacht aan worden besteed. De doelgroep zijn kinderen van negen jaar tot twaalf jaar oud. De website behandeld onderwerpen op medisch gebied, bewegen en voeding.…

Deze promo hierboven van DiaB_TV bestaat vooral uit beelden met muziek, zonder ‘call to action’ en is geschikt voor Facebook om aandacht te trekken.