Corporate Video

Paula Udondek Paarden Coaching

ScherpSien heeft in opdracht van paardencoach Paula Udondek een film gemaakt voor een doelgroep die op haar website kennis wil maken met een alternatieve therapie. Omdat de ‘corporate video’ van Paula Udondek Coaching (PUC) is bedoeld voor hoog opgeleide vrouwen. Deze vrouwen vanaf middelbare leeftijd worstelen vaak met een druk en een veeleisend bestaan en gehinderd worden door persoonlijke drempels en conflicten. Zij die op zoek zijn naar een alternatieve therapie. Coaching met paarden kan hiervoor een oplossing bieden door het interactieve samenspel van dier tot client en therapeut om zaken los te maken die veelal door rationaliteit worden geblokkeerd. In deze filmweergave kunnen prospecten een kijkje in de keuken krijgen hoe een dergelijke therapie werkt.

Schols & ‘t Hart Grafmonumenten BV is een Delfts bedrijf die meer dan honderd jaar bestaat. In de eigen werkplaats vervaardigt en onderhoudt het bedrijf op ambachtelijke wijze gedenktekens, letters in steen en andere materialen.

Het andere deel van de bedrijfsfilm voor Schols & ‘t Hart.

Bij deze weergave voor de internetpagina ging het conform de opdracht vooral om de authentieke sfeer te laten spreken tijdens het evenement. Met de nadruk dat het geheel vooral kindvriendelijk is. Ik heb hierbij vooral de muziek afkomstig van de ruimte gemixt.